Kada Čilić ima samopouzdanje niko ne voli da igra protiv njega

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kada Čilić ima samopouzdanje niko ne voli da igra protiv njega"

Bivši trener Rodžera Federera Pol Anakon pohvalio jehrvatskog tenisera Marina Čilića.

Čilić kroz celu karijeru predstavlja problem najboljim teniserima sveta, a iz godine u godinu uspeva da se nađe u samom "kremu" svetskog tenisa.

Anakon je istakao da je Čilić veoma nezgodan protivnik kada ima veru u sebe i svoje udarce.

- Čilić je teniser kojeg niko od najbolji ne želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vidi preko puta mreže. To je zbog njegovog "oružja", kada veruje u sebe. Tada protivnički drugi servisi postaju sve slabiji, a udarci u razmenama nekonstantni - rekao je Anakon.

Marin je 2018. godinu završio na sedmom mestu ATP rang liste, a uspeo je da dođe i do jedne titule - u finalu Kvinsa je pobedio Novaka Đokovića.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.