Ivanišević poslao poruku Federeru! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 03.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević poslao poruku Federeru! – MaxBet Sport

Goran Ivanišević, novi trener Novaka Đokovića, pecnuo je prijatelja Ivana Ljubičića, koji je u štabu Rodžera Federera. Kvota u MaxBetu na pobedu Zvezde protiv Kopenhagena je 2.00. Ljubičić je čestitao Ivaniševiću kada je pridružio timu prvog tenisera sveta, a Goran nije gubio vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jasno mu je poručio da je vreme slavlja u Federerovom timu prošlo. – Ivan mi je čestitao kada sam se pridružio Đokoviću, kao i ja njemu kada je postao Federerov trener. Uradili su zajedno velike stvari. Ali, kada je Novak fokusiran i kada igra najbolji tenis, niko ne može da ga pobedi. Videli su to svi u finalu Vimbldona – rekao je Ivanišević, koji će biti uz Đokovića na mastersu u Sinsinatiju. Novak je preskočio Rodžers kup, pa će mu masters u Sinsinatiju biti jedini turnir i generalna probla pred poslednji grend slem u sezoni US Open. More
The post Ivanišević poslao poruku Federeru! – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

HRVATI SE PREPIRU OKO ĐOKOVIĆA! Sitna peckanja: I jedan i drugi tvrde da je njihov igrač bolji! (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Avg.2019, 09:20

Goran Ivanišević, novi trener Novaka Đokovića, pecnuo je prijatelja Ivana Ljubičića, koji je u štabu Rodžera Federera koji je od Srbina izgubio u istorijskom finalu ovogodišnjeg Vimbldona posle skoro pet sati igre, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.