Hrvatski novinar: Novakova izjava? Klasično nabijanje kompleksa Federeru

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski novinar: Novakova izjava? Klasično nabijanje kompleksa Federeru

Komentator Jutarnjeg lista Neven Bertičević je naveo u tekstu da je Novak Đoković nabio komplekse Rodžeru Federeru u finalu Vimbldona.

Kako je naveo, tačna je konstatacija da je najtrofejniji igrač u istoriji tenisa doživeo najteži poraz u karijeri u nedavnom završnom meču najprestižnijeg Gren slem turnira.

"Švajcarac je bio bolji u svemu od Đokovića, osim u tri taj-brejka i konačnom rezultatu. Pritom se Srbin potrudio da na otvorenu ranu doda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još malo soli izjavom da nije baš najbolje igrao. Takva konstatacija je klasično nabijanje kompleksa, a mnogi su uvereni da Federer od kompleksa boluje i to od kompleksa u dvobojima sa Đokovićem", naveo je Bertičević.

Kako je istakao, stvari su prilično jasne u tom odnosu.

"Čak i kada Federer igra fantastično, kao u tom finalu, pronašao je neke trenutke iz kojih će u analizi zaključiti da je pucao sebi u nogu. Kod Đokovića je stvar potpuno drugačija. Ponašao se kao osoba koja zna da je to meč koji ne može da izgubi, a ne da se nada da bi mogao da pobedi", dodao je Bertičević.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatski novinar: Novak izjavom nabio komplekse Rodžeru

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

Komentator "Jutarnjeg lista" Neven Bertičević naveo je u svom tekstu da je Novak Đoković nabio komplekse Rodžeru Federeru u finalu Vimbldona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.