Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 18:45

Federer na meti kritika zbog neodgovornog ponašanja

Nakon što se teniski svet obrušio na Novaka Đokovića zbog neodgovornog ponašanja u organizaciji Adrija tura, slična sudbina mogla bi da zadesi i Rodžera Federera.
Švajcarski teniser i četvrti igrač sveta Rodžer Federer našao se na meti kritika sa svojim neodgovornim ponašanjem u trenucima dok se svet bori sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pandemijom koronavirusa.

Švajcarac je na jednom druženju sa navijačima, potpisivao autograme i fotografisao se, a pritom nije nosio masku i niko se nije pridržavao pravila socijalne distance.
Sve je snimio i objavio Hose Moron, prvi čovek teniskog portala "Punto de Break".
"Ono što smo rekli za Đokovića, moramo ponoviti i ovde. Rodžer se slikao sa navijačima, a da nije imao masku ili bio na udaljenosti veće jednog metra. Takođe, pružaju mu neku olovku kako bi potpisao autogram. Pogrešno", napisao je Moron uz fotografije.
Ostaje da vidimo hoće li i Federer naići na osude kakve je pretrpeo Đoković...
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.