Federer konačno progovorio o kontroverznom duelu sa Vavrinkom

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer konačno progovorio o kontroverznom duelu sa Vavrinkom

Švajcarski teniser Rodžer Federer igraće u finalu Dejvis kupa protiv Francuske, a pred početak takmičenja, osvrnuo se na kontroverzan polufinalni duel sa Stanislasom Vavrinkom na završnom mastersu u Londonu, posle kog je odustao od borbe za titulu.

"Očigledno je da mogu da igram, čim sam zakoračio na teren. Drago mi je što mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se sastanem sa Gaelom Monfisom, on je veliki igrač i zanimljivo je gledati ga. Za mene se stvari dobro odvijaju nakon prošle nedelje koja je bila teška", rekao je Federer, uz osvrt na meč sa Vavrinkom u Londonu.

"Istina je da su poslednji dani bili teški jer nisam mogao da igram u finalu. Razmišljao sam i kako bi bilo bolje da je Stan okončao meč kad je imao 5:3, ja ne bih imao problem sa leđima i ne bih došao u ovakvu situaciju. Ali meč je bio neverovatan, istorijski. Sada je sve u redu, u dobrim smo odnosima i uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, i na treninzima i kada odmaramo", rekao je Federer na konferenciji, posle čega se Vavrinka našalio.

"Mi ćemo sačekati dok svi ne izađete iz sale, tek tada će Rodžer ustati jer i dalje ima poteškoće", rekao je četvrti teniser sveta.

Prema žrebu održanom u četvrtak, određeno je da se Federer sa Monfisom sastane u petak, posle duela Conge i Vavrinke koji počinje u 14 časova.

Rodžer prethodno nje ni trenirao tri dana, a atmosfera u taboru Švajcarske bila je narušena, jer su se nekadašnji broj jedan i Stanislas Vavrinka posvađali zbog načina na koji je Vavrinka reagovao kada je Federerova supruga Mirka dobacivala sa tribina tokom njihovog polufinala u Londonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.