Federer iznenadio mnoge izjavom o Novaku Đokoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:24

Federer iznenadio mnoge izjavom o Novaku Đokoviću

Promoviše Lejver kup.

Jedan od najboljih tenisera ikada Rodžer Federer nalazi se u San Francisku gde radi na promociji Lejver kupa za 2025. godinu.

Naravno prati dešavanja na Indijan Velsu, a u jednom intervjuu je rekao ko su favoriti za osvajanje pehara.

- Mislim da je Novak Đoković veliki favorit. Janik Siner nije izgubio još od Australijan opena, Karlos Alkaraz se vraća u igru i on je branilac titule, tako da mislim da će pobednik biti jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ta tri igrača. Nažalost, Rafael Nadal se povukao - izjavio je Federer, a mnoge je iznenadilo to što je Novaka stavio u prvi plan.

Švajcarski teniser se penzionisao iako je poslednjih godina pokušavao da se vrati na teren. Ipak, i dalje se bavi sportom, ali ne tenisom.

- U Evropi imamo mnogo padela, igrao sam ga samo dva puta. I piklbol, samo sam ga video. Nikada nisam igrao piklbol, verovali ili ne. Čuo sam da je veoma popularan, brzo raste, pa ću možda morati da počnem da igram, ko zna - izjavio je Federer.
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.