Federer i Nadal nisu najveći ni u svojoj eri

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 14:18

"Federer i Nadal nisu najveći ni u svojoj eri"

Legendarni američki teniser Džimi Konors govorio je o velikoj trojci svetskog tenisa.

On ističe da je srpski teniser Novak Đoković daleko ispred Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković je do sada osvojio 23 grend slem titule, Nadal je na jednom manje, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Federer ima 20.

"Mnogi misle da je došao do tačke da mu je dosta. Za mene je to sr... Pogledajte sve ljude koji su se vodili time da su Federer i Nadal najveći svih vremena, a nisu najveći ni u svojoj eri", rekao je Konors, koji se potom osvrnuo na to da Đoković ne treba da razmišlja o kraju karijere.

"Ljudi misle da mu je dosta i da je vreme da neko drugi dođe. Ja gledam na drugi način. Kažem: "Ubij to". Ostani na terenu i igraj dok neko ne dođe i razbije te, jer uvek imaš šansu“, zaključio je Konors.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.