Federer: Voleo bih da budem trener u Nadalovoj akademiji

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Voleo bih da budem trener u Nadalovoj akademiji

Švajcarski teniser Rodžer Federer još jednom je razočarao novinare kada su ga pitali o penziji, ali im je otkrio čime bi voleo da se bavi kada prestane aktivno da se bavi tenisom.
"Moraću da vas razočaram, ali još nisam odlučio", odgovorio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Federer na pitanje o povlačenju.

Međutim, treći teniser planete imao je zanimljiv odgovor na pitanje o tome čime želi da se bavi kada okonča profesionalnu karijeru.
"Želeo bih da decu učim tenisu i to bih voleo da radim sa Rafaelom Nadalom i njegovom organizacijom", istakao je.
Rodžer je i u ranijim razgovorima hvalio akademiju Rafaela Nadala na Maljorci.
"Ako moja deca budu želela da se bave tenisom rado ću ih poslati (na Rafinu akademiju)", rekao je jednom prilikom švajcarski teniser.
Služba koja održava društvene mreže akademije iskoristila je ovu izjavu da se našali sa Švajcarcem.
"Zdravo, Rodžer! Možeš li da nam pošalješ svoj si-vi? Da li imaš bilo kakvu predstavu o španskom jeziku? Hvala unapred", stoji na Tviteru akademije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Federer: Želim da učim decu tenisu u Nadalovoj akademiji

Izvor: B92, 21.Okt.2019

Rodžer Federer još ne planira odlazak u penziju ali je novinarima otkrio čime želi da se bavi...Švajcarac koji će ove nedelje pokušati da u svom rodnom gradu osvoji jubilarnu desetu titulu, četvrtu u ovoj sezoni, pomalo je iznenadio novinare kada je otkrio svoju "neobičnu" želju...Federer je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.