Bozoljac i Federer otvaraju duel Srbija-Švajcarska

Izvor: Beta, 30.Jan.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac i Federer otvaraju duel Srbija-Švajcarska

BEOGRAD, 30. januara 2014. (Beta) - Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa izmedju Srbije i Švajcarske počeće duelom Ilije Bozoljca i Rodžera Federera, odlučeno je u četvrtak žrebom u Novom Sadu.

Taj meč je na programu u petak od 14 sati u novosadskom Spensu, a nakon Bozoljca i Federera na teren izlaze Dušan Lajović i osvajač Australijan opena Stanislas Vavrinka.

Drugog dana, u subotu od 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sati, na programu je duel dublova. Za reprezentaciju Srbije nastupiće Nenad Zimonjić i Filip Krajinović, dok će za Švajcarsku igrati Mark Kjudineli i Mihael Lamer.

U nedelju će od 13 sati igrati Federer i Lajović, a posle njihovog meča na teren će izaći Bozoljac i Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DK: Bozoljac igra prvi - protiv Federera! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2014

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske počeće duelom Ilije Bozoljca i Rodžera Federera, odlučeno je u četvrtak žrebom u Novom Sadu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.