VIDEO: Balerina podivljala, Kristijan je izneo iz prostorije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Balerina podivljala, Kristijan je izneo iz prostorije

Da u "Farmi" ima non stop skandala smo već navikli. Ipak, stvari postanu još gore kada se kamere isključe i krenu reklame. A akteri uglavnom isti. Po ko zna koji put, "pukla" je balerina Jelena Milošević. Kada je Ognjen Amidžić najavio reklamni blok, krenula je salva uvreda koju je balerina uputila Jasmini Medenici.

Jelena Milošević je započela veliki verbalni obračun sa Jasminom Medenicom. Pljuštale su uvrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od kojih pristojan čovek zanemi a bilo je unošenja u lice.

Ubrzo nakon početka svađe, uleteo je, a ko drugi nego Kristijan. Uhvatio je balerinu kao perce i izneo je iz sobe dok se ona kikotala. Kao da joj je to bio znak, nije propustila priliku da ga zaskoči i počne da ga ljubi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.