Umalo tuča na Farmi 6: Zvezdan hteo da bije Maju Nikolić!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča na Farmi 6: Zvezdan hteo da bije Maju Nikolić!

Iako nije prošlo ni 24 sata od početka rijalitija Farma 6, već je došlo do ozbiljnih rasprava i umalo fizičkog obračuna.

Naime, glavni akteri sukoba bili su Maja Nikolić i Zvezdan Anđić koji su se već "zakačili" sinoć tokom ulaska, a njihova netrpeljivost kulminirala je danas popodne, kada je suprug Tine Ivanović napao pevačicu i umalo je udario. Ostali farmeri jedva su ga zaustavili, kako ga produkcija ne bi diskvalifikovala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Maja Nikolić poznata je kao osoba koja izuzetno voli da provocira, a da joj to polazi za rukom pokazala je već u prvih nekoliko minuta nakon ulaska na Farmu 6. Iako je sinoć uspeo da je ignoriše, Zvezdanu je danas pao mrak na oči, te je nasrnuo na pevačicu. "Slom živaca sam dobio, da je muško, bukvalno bih je zadavio", rekao je Anđić, dok mu je Kristijan Golubović govorio da mora da se smiri i da je to pevačicina taktika da ga izbaci napolje.
Pogledaj vesti o: Farma,   Zvezdan Anđić,   Maja Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.