TININ DEČKO: VEČERA ONOM KO SMUVA MOJU DEVOJKU

Izvor: Kurir, 06.Sep.2010, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TININ DEČKO: VEČERA ONOM KO SMUVA MOJU DEVOJKU

Može Tina Ivanović da bude spokojna na Farmi. Ako se tamo zaljubi, njen verenik Zoran Anđić ne samo da neće biti ljubomoran već će tog zavodnika odvesti na večeru kad se rijaliti završi!

Prosto neverovatna priča za zemlju Srbiju, ali pevačicin dragi je svestan da je ona veoma privlačna i da malo ko može odoleti a da ne započne flert sa njom. Jasno mu je da će njih dvoje biti razdvojeni neka tri meseca, te da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << on ne može zaštiti od udvarača, bez obzira što je ludo voli. Ne sumnja u njenu vernost, ali pokušava da racionalno razmišlja i sam sebe pripremi ukoliko neko od navalentnih farmera uspe da Tinu odvoji od njega. Poraz će prihvatiti muški.

- Ko zna šta sve može da se dogodi na Farmi. Ne bih voleo da izgubim Tinu, ali osećanja su čudo i ne mogu se kontrolisati. Ako se njoj dopadne neko drugi ili doživi novu ljubav, bože moj. Mogu samo da ih oboje izvedem na večeru i vidim u čemu je on to bolji od mene. Mislim da to tako rade pravi muškarci - naglasio je Zvezdan.

Pa, budući farmeri, sve vam je rečeno. Al’ opet, naš vam je savet da držite svoje emocije pod ručnom. Lako je pričati dok ne počne.

Ivana Vidaković
Pogledaj vesti o: Zvezdan Anđić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I to se dešava: Verenik Tine Ivanović platiće večeru onom ko je smuva na Farmi?!?

Izvor: Scandal.rs, 06.Sep.2010

Može Tina Ivanović da bude spokojna na Farmi. Ako se tamo zaljubi, njen verenik Zoran Anđić ne samo da neće biti ljubomoran već će tog zavodnika odvesti na večeru kad se rijaliti završi! Prosto neverovatna priča za zemlju Srbiju, ali pevačicin dragi je svestan da je ona veoma privlačna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.