Specijalni gost je ušao na Farmu!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni gost je ušao na Farmu!

Na veliko iznenađenje gledaoca i učesnika Farme 6, poznati političar Vojislav Šešelj, ušao je na imanje u Lisovićima da poseti farmere.

U okiviru Paklene, produkcija Farme je odlučila da uvede lidera radikala dr Vojislava Šešelja. Farmeri nisu ni slutili da će se baš on pojaviti kao specijalni gost, koji će sa njima provesti neko vreme i naučiti ih nekim stvarima.

"Čuo sam da vas ovde muče i izgladnjavaju, a pošto je krenula predizborna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kampanja, ja moram da pokažem neka humana dela", našalio se Šešelj sa ukućanima. " Došao sam da vam spremim večeru, ali ne da vam spremam ovde, već će ona sada da dođe", dodao je političar.

Ukućani su sa oduševljenjem prihvatili specijalnog gosta, i odmah su započeli razgovor sa njim. Pogledajte ulazak dr Vojislava Šešelja na imanje u Lisoviću:

Ulazak Vojislava Seselja na Farmu!

Posted by Rijaliti 2015 on уторак 29. септембар 2015.

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.