Skandal : Goca i Vesna diskvalifikovane. Obe izbačene sa farme!

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal : Goca i Vesna diskvalifikovane. Obe izbačene sa farme!

Sukob Goce Božinovske i Vesne Rivas je kulminirao!

Pevačice su se nakon niza uvreda potukle! Razlog je taj jer su se unosile jedna drugoj u lice, a zatim je Goca Božinovska krenula da hvata Vesnu za miom koji je pevačica nedavno pokazala.

“Lepotice, ti sa miomima, idi operiši to…”, Goca nije ni stigla da završi rečenicu, kad je Vesna udarila prvo desnom pesnicom, a zatim je počupala za kosu!

Kada su Farmeri krenuli da ih rastavljaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Goca je počela da viče “Udarila me, udarila me! Jeste videli da me je udarila?”, a ostali ukućani su počeli da urlaju na Vesnu Rivas.

Farmeri su dobili pismo. Rekli su da je fizički kontakt najstrože zabranjen. I Goca Božinovska i Vesna Rivas su diskvalifikovane.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle tuče Vesna Rivas i Goca Božinovska izbačene sa „Farme“

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2013

Vesna Rivas i Goca Božinovska su izbačene sa „Farme" jer su se potukle. Dve prevačice su se u noći između subote i nedelje fizički obračunale, a Zadruga je hitno reagovala i izbacila ih sa imanja.Božinovska i Vesna su se prvo posvađale. Pale su teške reči, a onda je Goca prišla svojoj koleginici,...

Nastavak na Večernje novosti...

Pesnice na Farmi: Vesna i Goca se potukle, obe izbačene

Izvor: Blic, 09.Jun.2013

Netrpeljivost između Goce Božinovske i Vesne Rivas, koja se već nedeljama zaoštrava, sinoć je doživela kulminaciju. Verbalni sukob dve farmerke prerastao je u fizički obračun zbog čega je produkcija "Farme" odlučila da ih obe diskvalifikuje...Niz sočnih uvreda koje su u noći između subote...

Nastavak na Blic...

VESNA RIVAS: Udarila sam Gocu kada me je uhvatila za dojku!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2013

- Božinovska me je najstrašnije izvređala, prvo je pljunula u mom pravcu, ali naravno onako pijana nije mogla da me pogodi, a zatim je počela da mi se unosi u lice. To je bio uslovni refleks, ruka mi je sama krenula - izjavila je Vesna za Telegraf

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.