Sjeničanin pucao u bivšu partnerku, pa se ubio

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjeničanin pucao u bivšu partnerku, pa se ubio

Sjeničanin Ramo K. (59) pokušao je danas da ubije bivšu partnerku M.A. (46), posle čega je izvršio samoubistvo, nezvanično saznaje radio Sto plus.On je, prema nepotvrđenim informacijama, nešto pre 14 časova, na farmi u selu Caričina na Pešterskoj visoravni ispalio tri hica u M.A. pogodivši je u stomak i rame, nakon čega je izvršio samoubistvo pucajući sebi u grudi.

Povređena M.A. transportovana je u novopazarsku Opštu bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama, njeno zdravstveno stanje je stabilno i ona nije životno ugrožena.

Kako saznajemo, Ramo i M.A. su bili u kratkotrajnoj vezi koja je okončana pre oko mesec dana.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pucao na bivšu, pa sebi presudio

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019

Do svađe dvoje bivših partnera došlo je oko pola dva, kada je Ramo došao na farmu gde M. A. radi, pokušavajući da je ubedi da mu se vrati i napusti posao RAMO K. (59) iz Sjenice pucao je na farmi u selu Caričina na Pešteri u bivšu partnerku M. A. (46), a potom, misleći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.