Saslušana u policiji: Balerina u strahu Kristijana!

Izvor: Svet plus, 05.Nov.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušana u policiji: Balerina u strahu Kristijana!

Bivša učesnica rijalitija Farma 6, Jelena Milošević Balerina, juče je saslušana u policiji, kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se dogodio u kupatilu kuće na imanju u Lisoviću.  

Naime, Balerina je iz kupatila na Farmi, izašla krvavog nosa, da bi se na kraju ispostavilo i da je polomljen. Kako kamere nisu mogle da zabeleže šta se zaista dešavalo u nutra, Jelena Milošević je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << saslušana u novosadskoj policiji, ali je zbog straha koji oseća, prećutala pravu istinu čak i policajcima:  "Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smem da ispričam šta se tačno dogodilo", rekla je Balerina na saslušanju, kako Kurir nezvanično saznaje.

Ona je, kako objašnjava naš sagovornik, saslušana na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se proveri sumnja da joj je teške telesne povrede naneo Golubović tokom učešća u Farmi: "Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji će biti saslušani i učesnici „Farme“ koji su svedoci incidenta jer u kupatilu nije bilo kamera. Navodno, pojedini su čuli udarac, pa će svakako kao svedoci morati da iznesu svoja saznanja", rekao je izvor iz istrage.

O fizičkom nasilju nad Miloševićevom policija bi uskoro trebalo da sasluša i Kristijana: "Pretnje smrću, naročito izrečene u emisiji, shvataju se veoma ozbiljno. Tim pre što ih je izrekla osoba sa bogatim kriminalnim dosijeom", kaže sagovornik Kurira.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Saslušana u policiji: Balerina u strahu od Kristijana!

Izvor: Svet plus, 05.Nov.2015

Bivša učesnica rijalitija Farma 6, Jelena Milošević Balerina, juče je saslušana u policiji, kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se dogodio u kupatilu kuće na imanju u Lisoviću.  ..Naime, Balerina je iz kupatila na Farmi, izašla krvavog nosa, da bi se na kraju ispostavilo i da je polomljen....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.