Sajam svinja i poljoprivrede u Kuzminu najposećeniji do sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam svinja i poljoprivrede u Kuzminu najposećeniji do sada

Na 18. sajmu svinja i poljoprivrede u Kuzminu, učestvovalo je više izlagača svinja, predstavnici farmi koji se bave uzgojem, proizvođači prehrambenih proizvoda, ali i proizvođači stočne hrane.

Ovogodišnji sajam svinja i poljoprivrede privukao je veliku pažnju posetilaca, kako ovog, tako i iz okolnih mesta.

Mesna zajednica Kuzmin, Udruženje uzgajivača svinja Graničar i Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, pobrinuli su se da sve bude dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizovano.

Osamnaesti sajam svinja i poljoprivrede svečano je otvorio gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader.

Ovogodišnji sajam u Kuzminu, posetioci kažu, je najposećeniji do sada. Organizatori su se pobrinuli domaćinski, pa su se ovde pored stručnih predavanja, raznih sremskih đakonija i kulturno umetničkog programa Sremci mogli posavetovati i sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.