50. DAN SVADBA NA FARMI: Venčaju se Sloba i Jelena Golubović

Izvor: Kurir, 21.Okt.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50. DAN SVADBA NA FARMI: Venčaju se Sloba i Jelena Golubović

Svadba na Farmi.

Farmeri su pismom obavešteni da će ove nedelje organizovati svadbu u tradicionalnom duhu. Sa obaveštenjem stigle i dve kutije u kojima su bila imena muških i ženskih farmera iz izvlačila su se imena mlade i mladoženje.

Lepi Mića je izvlačio koverte i izvukao Slobodana Đurkovića koji će na svadbi biti mladoženja i Jelenu Golubović koja je dobila ulogu mlade.

Sloba našalio da je samo molio Boga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ne bude on mladoženja, a Jelena Golubović mlada i da se to baš desilo. Rediteljka je bila presrećna što je dobila ulogu u farmerskoj svadbi.

Podeljene su i ostale uloge pa će roditelji mlade biti Zorica Marković i Šeki Turković, a mladoženje Suzana Petrović i Edin Škorić. Kum je Boris Stamenković, a stari svat Marko Vukotić. Brat mlade će biti Ivan Marinković, a matičar Lepi Mića.

"Svako od vas je imao priliku da prisustvuje nekoj svadbi.

Nažalost većina svadbenih veselja u današnje vreme sadrži sve manje detalja koji predstavljaju oličenje tradicije, istorije I narodnih verovanja.

Da bismo se svi podsetili kako je to nekada izgledalo, vi treba da organizujete svadbeno veselje po starim običajima.

S obzirom na sve uslove I pravila pod kojima vi ovde živite, nažalost nećemo moći da ispoštujemo apsolutno sve običaje, a neke ćemo morati da modifikujemo. Bez obzira na to, trudite se

da naredne nedelje sve dobro pripremite I u subotu organizujete pravu tradicionalnu svadbu.

Kao što znate gazda je izvukao jedan par.

Moramo da naglasimo da su u kutijama bila samo imena farmera koji nisu udati, oženjeni i nemaju decu", pisalo je u pismu.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVADBA NA FARMI: Venčaju se Sloba i Jelena Golubović

Izvor: Dzungla.org, 21.Okt.2013

Zorica Marković i Šeki Turković, a mladoženje Suzana Petrović i Edin Škorić OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.