ŠTO JE PLJUVALA, PLJUVALA JE: Popović otkačio Vesnu Zmijanac, evo zbog čega! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTO JE PLJUVALA, PLJUVALA JE: Popović otkačio Vesnu Zmijanac, evo zbog čega! (FOTO)

Za Vesnu Zmijanac u Grand produkciji, po svemu sudeći, više nema mesta!

Naime, Zmijančeva je jedna od retkih pevačica, ako ne i jedina sa estrade, koja nije bila pozvana na snimanje novogodišnjeg programa na Grand televiziji, koji se snimao tokom prethodne nedelje.

Foto: Telegraf

Razlog za to su, kako se priča, žestoke prozivke Lepe Brene i to javno, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u Farmi 6.

- Za Vesnu tamo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nema mesta. Nedopustivo je da javno izgovori niz reči na račun Lepe Brene i da očekuje lep tretman i veliko poštovanje. Ako se sećate, ona je "Nikad nije kasno" napustila jer je dobila ponudu za učešće u "Farmi 6". Preko toga bi joj i prešli, ali njeni komentari koji su kasnije usledili u najmnju ruku nisu u redu i nisu pošteni - objašnjava naš izvor.

Foto: A. Nalbantjan,

I Lepa Brena tada je prokomentarisala Vesnin potez napuštanja "Nikad nije kasno".

- Ona je kod nas bila i gospođa, dama i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu. Mi smo u moje vreme gledale olimpijade, filmske festivale, Evrosong... Tada smo znali koji je sportista osvojio medalju. Ja sam odrastala na pravim vrednostima, poštovali smo naše naučnije, a kakvo je vreme došlo sada... - ispričala je Brena.

Foto: A. Nalbantjan

Vesna je po izlasku sa Farme često prozivala Brenu.

- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na Farmi, ali da mi ne čestita rođenje unuke?! Nikad neću progovoriti s njom, niti će moja noga kročiti u njen Grand. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! - govorila je Zmijančeva.

Inače, Brena je 4. avgusta 2015. na svom Tviter nalogu objavila fotografiju kojom je žestoko potkačila i Vesnu i Cecu Ražnatović, zbog koncerta u Bugarskoj. Pevačica se tada pohvalila fotkom koja je nastala pre 25 godina tokom njenog legendarnog koncerta u Bugarskoj na stadionu “Vasil Levski”. Brena je tada pevala pred više od 60.000 ljudi, a ceo stadion je vikao “Živela Jugoslavija”.

Foto: Printskrin/Twitter/@LepaBrena_TW

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STO JE PLJUVALA PLJUVALA JE Popovic otkacio Vesnu Zmijanac evo zbog cega (FOTO)

Izvor: medio.rs, 06.Dec.2016

Razlog je prozivanje Lepe Brene u javnosti, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u "Farmi 6"

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.