Rialiti slikar: Ko je Sulejman-Memo Haljevac, pobednik „Farme“

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rialiti slikar: Ko je Sulejman-Memo Haljevac, pobednik „Farme“

Sulejman – Memo Haljevac, 31-godišnji slikar iz Sarajeva, jeste završio Likovnu akademiju i ima iza sebe devet samostalnih izložbi, ali je pre svega poznat, kako i sam priznaje, kao čovek iz raje, te pobednik rialitija „Izgubljeni“, a sada i kao pobednik „Farme“.

Rođen je na Marijinom dvoru u Titovoj ulici, u srcu Sarajeva. Roditelji su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << akademski umetnici, mama slikar, tata vajar i profesor.

- Od samog početka sam bio momak za zezanje. Bio sam veliki mangup. Uvek sam bio čovek za raju, mene su svi znali. Već u osmom razredu sam pravio žurke za 3.000-4.000 ljudi. Kako je posle rata sve bilo razrušeno, nađem neku fabriku, pa raščistim to s drugarima, pa pravim partije – priča pobednik „Farme“.

Kada je počeo da slika, svako je dolazio kod njega po sliku, ali ne zato što su im se svideli radovi, kako sam kaže, već zato što je trebalo imati Memovu sliku.

- I Merlin, i Hari (Varešanović) i Halid (Bešlić) dolazili su po slike. I Dodiku i Đukanoviću sam po jednu sliku poklonio, to su nas spojili zajednički prijatelji. Zato ti kažem, raja je najvažnija. Zbog nje sam pobedio i u prvom rialitiju, i u „Farmi“ – priča Memo.

Odmah po završetku „Farme“, Memo je izjavio da njemu novac nije potreban i da mu je otac, koji je sada teško bolestan od raka pluća i mozga, poklonio stan od 700.000 evra. Smatra da bi bez problema mogao da se prehranjuje i da ostane bez cvonjka.

- Nemojte da pričamo o novcu. Pare svakome trebaju, ali ako propadnem, izaći ću na ulicu da slikam portrete! Pričaju da imam para da ih krave ne bi mogle pojesti. Kakve, bre, pare?

Znam da onaj odozgo sve ovo gleda. Dok sam bio u „Farmi“, samo sam molio boga da mi tata bude živ i da moja žena nosi devojčicu. Obe želje su mi se ispunile. Jedva čekam da odem da vidim tatu. Znaš kako ide ona: ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku. Ja ću igrati za raju i u kafani ću završiti, pa neka me pokopaju gde hoće – kroz suze je rekao Memo za „Blic“.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.