OVAJ SNIMAK BI UNIŠTIO DA MOŽE! Ivan Ivanović prodavao sir na pijaci!

Izvor: Svet, 25.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ SNIMAK BI UNIŠTIO DA MOŽE! Ivan Ivanović prodavao sir na pijaci!

Voditelj Ivan Ivanović poznat je kao neko je protivnik i kritičar rijaliti programa, ali sada je isplivao snimak iz prošlosti koji pokazuje suprotno.
Naime, poznati turbo folk i rijaliti hroničar, na društvenoj mreži Tviter poznat kao Mutav plovak, objavio je video-snimak iz prve sezone rijalitija Farma (iz 2009. godine), na kome Ivan Ivanović prodaje sir farmerima.
Na snimku ga Marina Perazić animira ne bi li dobila sir po što nižoj ceni, da bi joj voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zbog toga što je bio zaljubljen u nju kao klinac dao sir za teglu ajvara i refren pesme “Soba 23”.
PRISTOJNA SRBIJA pic.twitter.com/lCiYpMURhF
— Režimska Plovačica (@Mutav_plovak) September 20, 2019

svetRajko Ristić/Svet
The post OVAJ SNIMAK BI UNIŠTIO DA MOŽE! Ivan Ivanović prodavao sir na pijaci! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.