Nikola Lakić za SCANDAL! poručio: Bio sam ispred mnogih! Trebao sam da budem u finalu Farme 7!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Lakić za SCANDAL! poručio: Bio sam ispred mnogih! Trebao sam da budem u finalu Farme 7!

Bivši farmer, Nikola Lakić, rekao je za SCANDAL! da žali što nije bio agresivniji kada je Lepi Mića u pitanju i ne krije da mu je krivo što nije dogurao do finala.

Jedina stvar za kojom žalim na Farmi je što nisam malo više štitio Gogu Aleksić od Lepog Miće. Trebao sam češće da stajem u njenu odbranu i da je sačuvam od tog ljudskog bića koje mrzi ženski rod. Lepi Mića je hodajuće zlo i ne bih ga više komentarisao. Ja sam se tamo pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kako sam se pokazao, radio sam, bio sam to što jesam i ne kajem se ni za šta, obraz mi je čist. Zato mi je krivo što nisam dospeo da uđem u finale, jer su do kraja dogurale neke osobe koje su trebale da budu daleko iza mene. Taj bi lagao ko kaže da mu plasman ne znači ništa, jer prirodno je da se boriš za neko mesto, pa gde god da učestvuješ, makar bio to i rijaliti“, rekao je Nikola za SCANDAL!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.