Nemanjina porodica na stubu srama!

Izvor: Press, 03.Jun.2010, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanjina porodica na stubu srama!

Roditelji folkera ne žele javno da podrže sina na „Farmi". Majka Biljana zbog sramote više ne putuje gradskim prevozom. Komšije kažu da je Nemanja bio normalan dok nije postao „zvezda Granda" Nemanja Stevanović je jedini takmičar „Farme" čija porodica ne želi javno da mu pruži podršku, zbog čega mediji spekulišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da ga se stide zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Upravo zbog toga ekipa Pressa pokušala je da poseti oca i majku popularnog folkera u Velikoj Moštanici i sazna istinu o njihovom nasledniku.S obzirom na to da niko nije hteo da nam otvori kapiju njihovog doma, pozvali smo Nemanjinog oca Dušana.
- Ne želim ništa da pričam, niti da vas primim u kuću! - odbrusio nam je Stevanović senior.
Otac ga tukao
U komšiluku saznajemo da Nemanjina majka Biljana zbog osude javnosti na posao više ne putuje gradskim prevozom, već je suprug vozi kolima! Komšije Milija i Ljiljana rekli su nam da gazda Dušan goste nije primao ni dok mu sin nije postao poznat.
- Ne verujem da će vas primiti, retko ko dolazi kod njih. Nemanju poznajem od rođenja, išao je sa mojim sinom u školu. Na „Farmi" je pokazao svoje pravo lice. Bio je normalan dečko dok nije postao „zvezda Granda". Otac ga je vaspitavao batinama kad je bio mali, tukao ga toliko da to nije bilo normalno. On i njegova devojka Milena Ćeranić bolje da nisu ni ulazili na imanje. Ne smem da zamislim šta će biti ako jedno od njih dvoje ispadne iz šoua. Nemanja je ljubomoran, strašno se ponaša kad je sa njom. Gledao sam kad je njihov producent Žika Jakšić pobegao iz emisije „Narod pita" jer nije znao kako da ih opravda kod naroda - izjavio je Milija.
Ne javljaju se komšijama
Komšinica Milena kaže da se Nemanjini roditelji više ne javljaju komšijama.
- Sramota je što nam se Nemanjini roditelji više ne javljaju. Nemanja je čudan, ali se u poslednje dve nedelje popravio jer su mu ukazali da mora normalno da se ponaša - kaže Milena.
Nakon Velike Moštanice, posetili smo Nemanjinu majku Biljanu na njenom radnom mestu - u apoteci na Banovom brdu. Ona nas je, za razliku od supruga, ljubazno zamolila da sa njom razgovaramo tek kad folker napusti šou.
- Suprug i ja poštujemo želju našeg sina da o njemu ne pričamo dok nije tu. Molim vas da me razumete - rekla je majka jednog od najomraženijih farmera.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.