Nameštaljka: Cakana otkrila da je vara muž!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nameštaljka: Cakana otkrila da je vara muž!

Ekipa emisije “Nemoguća misija” u dogovoru sa pevačicinim suprugom “namestili” su neprijatnu situaciju u kojoj je Cakana odreagovala kao svaka prevarena žena na “mestu zločina”

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana bila je najnovija žrtva “Nemoguće misije”. Ekipa emisije, koja se prikazuje na televiziji Pink četvrtkom od ponoći, je uz pomoć Neše, Cakaninog supruga, namestila skrivenu kameru bivšoj učesnici “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Farme”.

Naime, pevačica je došla u restoran kako bi dogovorila nastup na svadbi. Sa budućim mladoženjom i vlasnikom objekta je krenula u obilazak i tada je na parkingu ispred jednog bungalova videla automobil svog supruga koji je bio sa glumicom Monikom Kiš. Inače, Monika je poznata po tituli Mis Dekoltea i provokativnoj ulozi u fimu “Beli lavovi” Lazara Ristovskog.

Kako je Cakana reagovala kada je uhvatila supruga sa drugom ženom pogledajte u novoj epizodi “Nemoguće misije”.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.