Najava događaja za četvrtak 13. avgust 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 13.Avg.2020, 07:03

Najava događaja za četvrtak 13. avgust 2020. godine

BIJELJINA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić u posjeti privrednim i poljoprivrednim subjektima i proizvođačima u regiji Semberija: – u 10.00 časova posjeta Mesnoj industriji “ZP-komerc” u Vršanima i razgovor sa direktorom LJubišom Rosićem. Sastanku će prisustvovati i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Nedeljko Ćorić. Nakon sastanka obilazak proizvodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << pogona i izjave za medije ispred zgrade “ZP-komerca”; – u 11.00 časova posjeta farmi poljoprivrednog proizvođača Bobana Petrića u Donjem Magnojeviću, a nakon posjete izjave za medije; – u 11.30 časova posjeta Prehrambenoj industriji “Sava Semberija” u Bijeljini i razgovor sa direktorom Stevom Filipovićem. Nakon posjete, izjave ispred “Save”; – u 12.45 časova posjeta poljoprivrednom gazdinstvu Mladena Mitrovića u Donjem Crnjelovu, nakon čega su planirane izjave za medije. – u 14.55 časova Višković će se sastati sa predsjednikom Upravnog odbora zvorničke “Alumine” Milom Matićem, nakon čega su predviđeni obilazak novog proizvodnog pogona i izjave za medije. TREBINJE – U 18.00 časova predstavnici Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske “Horeca RS” razgovaraće sa ugostiteljima i turističkim radnicima sa područja Hercegovine o problemima u ovom sektoru. /Dom kulture/ BANJALUKA – U 9.00 časova gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovaće početku izgradnje kanalizacione mreže u naselju Petrićevac, gdje će biti date izjave za medije. /Banijska ulica broj 5/ TREBINJE – U 10.30 časova rukovodstva gradskih odbora Ujedinjene Srpske i Partije ujedinjenih penzionera iz Trebinje potpisaće okvirni sporazum o koalicionoj saradnji i zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Izjave za medije u 11.00 časova. /prostorije Ujedinjene Srpske, Ulica Meše Selimovića/ BANJALUKA – U 13.00 časova izjave za medije nakon sjednice Predsjedništva SDS-a. /prostorije Gradskog odbora SDS-a/ SARAJEVO – U 14.00 časova predsjednik DNS-a Nenad Nešić razgovaraće sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim. Izjave za medije uoči sastanka. /prostorije ruske Ambasade/ SARAJEVO – U 13.00 časova nastavak ročišta u predmetu “Dragan Mektić i drugi”, optuženima za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja. /Sud BiH/ Чланак Najava događaja za četvrtak 13. avgust 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višković najavio izvoz junetine u Tursku

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izrazio je očekivanje da će Mesnoj industriji "ZP-komerc" iz Bijeljine uskoro biti omogućen izvoz junećeg mesa u Tursku, napominjući da je ovo jedino preduzeće iz Republike Srpske koje je dobilo sertifikat za izvoz na tursko tržište.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najava događaja za petak, 14. avgust 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2020, 07:02

TRNOVO/ISTOČNO SARAJEVO – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković: – u 11.30 časova u Trnovu uručiće ključeve stambenog objekta porodici Stanković, nakon čega su planirane izjave novinarima. /Ulica Trnovskog bataljona broj 2/; – u 11.50 časova u Trnovu prisustvovaće svečanom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.