Milomir Marić ide na Farmu da otme Dejana Stankovića

Izvor: S media, 25.Mar.2010, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milomir Marić ide na Farmu da otme Dejana Stankovića

Glavni i odgovorni urednik Televizije „Košava“ Milomir Marić šokiran je siledžijskim ponašanjem političara Rake Radovića i fizičkim napadom na voditelja Dejana Stankovića i tvrdi da će, ako ga još neko bude dirao, voditelj biti otet sa imanja u Lisoviću.

- Šokiran sam siledžijskim nastupom Rake Radovića, nekadašnje perjanice SPS-a iz slavnih srpskih vremena od kojih nikako da se oporavimo. Na oproban bahat način, koji je Srbiju dovde i doveo, nasrnuo je na nezaštićenog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << voditelja „Lude kuće“ Dejana Stankovića. Sav Stankovićev greh je bio u tome što je duhovit i što voli da se šali. Očigledno, to je neoprostivo za ljude kalibra i svesti urbano uglađenog Rake Radovića, koji je decenijama navikao da se ovako nežno obračunava sa političkim protivnicima - rekao je glavni i odgovorni urednik „Košave“ i dodao da Raki glava očigledno služi da nekoga nabode, a ne da razmišlja.

- Lično sam izdao naređenje Dejanu da, kada uđe u „Farmu“, bude ovakav kakav jeste. Rekao sam mu da ako pogodi jedan padež, dobiće odmah otkaz. Njegovu šalu i humor ne razumeju samo primitivci i gologuzani! Dogovorio sam se sa Jugoslavom Petrušićem (optužen za pripremu atentata na Slobodana Miloševića prim. aut.) da ako da još jednom neko takne, on i ja idemo na imanje da otmemo Dejana! Ne sme više da bude u tom logoru, jer opasno po njega. Neću da otkrijem kada će to biti jer bi nas u tom slučaju obezbeđenje sačekalo - rekao je za naš list Marić.

Dejanovi roditelji tuže Raku

Incident na „Farmi“, kada je Raka Radović udario voditelja Dejana Stankovića, po svemu sudeći, dobiće svoj epilog na sudu! Kako je za naš list potvrdio njegov drug i producent Danijel Đurić, Dejanovi roditelji pripremaju ozbiljnu tužbu protiv Radovića!

- Ovo što se dogodilo na „Farmi“ veoma je potreslo Dejanove roditelje koji su hitno doputovali u Srbiju iz Belgije, gde žive. Veoma su ozbiljni u nameri da tuže Radovića i mislim da će to i uraditi čim dotični izađe iz rijalitija - rekao je za „Alo!“ Đurići komentariše video-snimak koji ovih dana kruži internetom, a na kojem se vidi kako se voditelj valja sa nepoznatom plavušom.

- Ja sam ih snimao i nema ni govora da je Deki napao tu devojku, pogledajte snimak, pa će vam sve biti jasno. Reč je o našoj zajedničkoj drugarici i vidi se da se svi na snimku smeju. Uopšte ne znam kako je to dospelo na „jutjub“. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.