Milena Ćeranić žestoko odgovorila Nemaji Stevanoviću!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić žestoko odgovorila Nemaji Stevanoviću!

Nakon što je Nemanja Stevanović izjavio da je Milena Ćeranić tokom učešća u rijalitiju farma bila jedina njegova mrlja u životu, mlada pevačica odlučila je da svom bivšem dečku ne ostane dužna.

Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, Milena je na svojoj društvenoj mreži Fejsbuk odlučila da veoma žestoko odgovoi svom bivšem dečku Nemanji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na izjavu koju je da pre nekoliko dana: "Manjak popularnosti, nedostatak tezgi i borbu sa vlastitim kompleksima i frustracijama ne možemo izlečiti, ali sa zadovoljstvom pomažemo da uz brend "MILENA" neki dođu na naslovne strane i portale. Samo se bojim da zauvek ne ostanu zapamćeni po tome jer "ne znaju gde su pošli". Psi laju, karavani prolaze, hitovi novi dolaze. Spremite se za "Milimetar Tvoje Kože", piše na Mileninom profilu.

Večeras Sutomore sa Dejanom Matićem, petak - klub Casa, Igalo, a u subotu privatna zabava! Vidimo se :*Manjak...

Posted by MILENA CERANIC on Thursday, 27 August 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.