Izvor: Svet, 25.Maj.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Ćutaću samo ako mi Saša naredi!

Sudeći po kuloarskim pričama, Katarina Živković, pobednica trećeg rijalitija Farma, počela je da se ponaša bahato! Navodno, preslišava Sašu Popovića zbog nagrade koju još nije dobila i besna i nezadovoljna, lumpuje i pije po beogradskim lokalima, sve na račun direktora Granda. "Slatko se smejem svim tim pričama u kojima nema ni zrnca istine. Nisam vaspitana tako da se ponašam bahato. I da hoću da budem drska i bezobrazna, ja to ne umem. Pijem na Popovićev račun? Pa ta priča nema veze sa mozgom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković: Ćutaću samo ako mi Saša naredi!

Izvor: medio.rs, 25.Maj.2011

Sudeći po kuloarskim pričama, Katarina Živković, pobednica trećeg rijalitija Farma, počela je da se ponaša bahato! Navodno, preslišava Sašu Popovića zbog nagrade koju još nije dobila i besna i nezadovoljna, lumpuje i pije po beogradskim lokalima, sve na račun direktora Granda.

Nastavak na medio.rs...

Katarina Živković: Ćutaću samo ako mi Saša Popović naredi

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2011, 12:16

Pisanje medija da se Katarina Živković ponaša bahato i pije po beogradskim klubovima na račun Saše Popovića jer je ljuta na njega ona demantuje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.