Iznajmite selo u Mađarskoj za samo 690 evra

Izvor: GdeInvestirati.com, 25.Feb.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznajmite selo u Mađarskoj za samo 690 evra

Malo selo Mađer ponudilo je svoje ulice, životinje i farme za iznajmljivanje, a onaj ko bude spreman da plati 690 evra dnevno moći će da bude i zamenik predsednika opštine na nekoliko dana.

Mađarsko selo, koje ima 18 stanovnika, ponudilo je svoje posede u najam kompanijama i turistima, a glavna atrakcija je tišina izolovanog seoskog pejzaža, kaže predsednik opštine Kristof Pajer.

Zakupac za >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << 690 evra dnevno može da dobije sedam gostinjskih kuća u kojima može da spava 39 ljudi, četiri ulice, autobusku stanicu, štalu, kokošinjac, šest konja, dve krave, tri ovce i četiri hektara poljoprivrednog zemljišta.

Ponuda obuhvata i mogućnost privremenog zvanja zamenika predsednika opštine. Cilj ovakvog poslovnog poteza je oživljavanje sela, koje se nalazi 190 kilometara jugozapadno od Budimpešte.

Foto:HungaryToday

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.