Goca Božinovska: Bilo mi je crno pred očima od Vesninog udarca!

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska: Bilo mi je crno pred očima od Vesninog udarca!

Iako je izbačena sa farme, Goca Božinovska kaže da se oseća kao pobednik jer nema čoveka koji je juče i danas nije zvao da joj pruži podršku zbog incidenta koji se desio. Presavila je tabak i planira da tuži Vesnu Rivas zbog pretrpljenog fizičkog i psihičkog bola. Pozvali smo je da je pitamo kako se oseća:

- Vesna me je tako jako udarila, da je malo falilo da padnem dole. Ljuba koja je bila iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mene je uspela da me zadrži. Glava mi je bila savijena i ništa nisam videla na oči jedan minut.

Vesna je izjavila da ste je udarali po stomaku i da ste hteli da je uhvatite za grudi?

- Sa dva prsta sam je pipnula. Htela sam da pokažem da laže, jer ne bi mogla da uđe na farmu da je bolesna. To je njena gnusna laž.

Da li mislite da je pravedno što ste izbačeni?

- Ne ulazim u to. To je moja televizija. To su ljudi koji su me stvorili. Oni najbolje znaju.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Rivas: Udarila sam Gocu jer me štipala po stomaku i grudima!

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013

Vesna Rivas izbačane je sa farme zajedno sa Gocom Božinovskom zbog fizičkog nasrtaja koji se desio. Pevačica je u veoma lošem psihičkom stanju i pokušava da dođe sebi nakon svega što joj sedesilo. Kaže da na farmi nema favorita, jer smatra da su svi koji su unutra ostali jako loši ljudi. Evo...

Nastavak na Poznati.info...

Goca Božinovska: Vesna Rivas je lažov!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2013

Iako je izbačena sa Farme, Goca Božinovska kaže da se oseća kao pobednik jer nema čoveka koji je juče i danas nije zvao da joj pruži podršku zbog incidenta koji se desio. Presavila je tabak i planira da tuži Vesnu Rivas zbog pretrpljenog fizičkog i psihičkog bola. Pozvali smo je da je pitamo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.