Farmeri ne rade sami, po imanju šeta bakica?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri ne rade sami, po imanju šeta bakica?

Izgleda da su učesnici raznih rijaliti programa više nego u pravu kada kažu da se na televiziji ne vidi sve što se kod njih dešava. To se na sekund moglo videti juče na Farmi kada je kroz mrak pored trema prošla misteriozna bakica. Ili je na imanju u Lisovićima utvara?

Ko je osoba X?  

Na imanju u Lisoviću izgleda da ima više farmera nego što je prijavljeno i poznato. Kada bolje pogledate snimak razgovora Milana Tarota i Filipa Panajotovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << videćete da je na dva metra od njim kroz mrak prošetala nepoznata bakica, opušteno kao da je svaki dan tu.

 

Milan i Filip nisu reagovali na njeno prisustvo, a prenos je odmah prebačen na drugu kameru i prostoriju.


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farmeri nisu sami, po imanju šeta bakica?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013

Izgleda da su učesnici raznih rijaliti programa više nego u pravu kada kažu da se na televiziji ne vidi sve što se kod njih dešava. To se na sekund moglo videti juče na Farmi kada je kroz mrak pored trema prošla misteriozna bakica. Ili je na imanju u Lisovićima utvara?..Ko je osoba X?.. ..Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.