Ekrem optužen za seksualno zlostavljanje Vendi!

Izvor: Press, 24.Nov.2010, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem optužen za seksualno zlostavljanje Vendi!

Na „Farmi" je i dalje glavna tema pipkanje između Ekrema i Vendi kao i noć u kojoj je Jevrić odvukao pevačicu u krevet. Većina farmera se dobro zabavlja nagovarajući Ekrema da „navali" na Vendi i ima seks sa njom u delu gde navodno nema kamera
Aca je ubeđivao Ekrema da kamere nisu radile noć kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je odvukao Vendi u krevet i predložio mu da ako pobedi kupi „svojoj dragoj" skup poklon.
- Moraću da kupim Vendi poklon. Otići ću do Istanbula da joj kupim zlato - rekao je Ekrem, dok ga je Marijan zadirkivao kako će ga žena Igbala sačekati sa advokatima i uzeti mu polovinu svega što ima.
Sa druge strane, Boki 13 se žalio kako zbog Ekremovih seks fantazija i jurenja Vendi nije mogao da spava dok se pevač branio da mu je to bio tajni zadatak. Uveče je sazvan sud, koji je Jevrića optužio za seksualno zlostavljanje Vendi, što je zvezdu Jutjuba naljutilo. Vendin advokat je bila Eva, a Ekremov Boki, koji je uspeo da ga odbrani, pa je sudija Peja rekao da nije kriv.
Jelena je optužena što ne želi da ustupi Katarini krevet pored Baneta, pa je porota donela odluku da svaki put kada vidi ovaj par da leži, ona mora da legne između njih.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.