Izvor: iYupi.com, 27.Jan.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: ĐUS NOSI ODEĆU KOJU JE SAM KREIRAO!

Aktuelni učesnik “Dvora”, reper Ivan Ivanović Đus je popularnost stečenu u rijalitiju “Farma” iskoristio na pravi način, pa je tako pred ulazak na “Dvor” pokrenuo svoju modnu liniju i otvorio butik u centru Beograda.  Gužva u butiku je samo potvrdila reperovu popularnost, a kako nam je rečeno na listi najprodavanijih artikala je majica “Ćuti >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << dok te karam” koju je Đus još na ulasku na “Farmu” pokazao Zorici Brunclik, a što je kasnije bio povod i za brojne svađe između ovog repera i pevačice. Da li će do slične situacije doći i na “Dvoru” ostaje da vidimo, tek Đus se iz dana u dan trudi da predstavi svoju modnu liniju na što bolji način, noseći na “Dvoru” isključivo odeću koju je sam kreirao.

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima nos za biznis: Đus na Dvoru nosi odeću koju je sam kreirao!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2011

Aktuelni učesnik “Dvora”, reper Ivan Ivanović Đus je popularnost stečenu u rijalitiju “Farma” iskoristio na pravi način, pa je tako pred ulazak na “Dvor” pokrenuo svoju modnu liniju i otvorio butik u centru Beograda. Gužva u butiku je samo potvrdila reperovu popularnost, a kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.