Aplikacija ti pomaže da znaš kakvu hranu jedeš

Izvor: Mondo, 17.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija ti pomaže da znaš kakvu hranu jedeš

Mobilna aplikacija OriginTaril prati put hrane od farme do viljuške, od najjednostavnijih proizvoda, pa do veoma kompleksnih kao što su mleko i sirevi. Osmislio ju je i realizovao srpsko-slovenački tim.

Foto: PrintScreen

  Branimir Rakić, Tomažom Levak i Žiga Drev, osvojili su glavnu nagradu na Belgrade Venture Forumu 2014. Oni su prezentovali svoju startap aplikaciju OriginTrail, koja predstavlja sistem sledljivosti hrane za mlečne i mesne proizvode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Aplikacija OriginTaril prati put hrane od farme do viljuške, od najjednostavnijih proizvoda, pa do veoma kompleksnih kao što su mleko i sirevi.

  Tomaž Levak kaže da je glavna vrednost koji će dobiti kupci aplikacije upravo diferencijacija na tržištu onih kompanija koji žele da uspostave svoj standard i pokažu da je njihov proizvod proverenog porekla.

Iza aplikacije stoji srpsko-slovenački tim prijatelja, koji se poznaju već 10 godina i zajedno rade, a evo šta Branimir kaže o OriginTrail aplikaciji.


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.