„Uskršnje jaje osmeh deci daje

Izvor: Studio B, 11.Apr.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Uskršnje jaje osmeh deci daje"

U „Ušću" sutra manifestacija „Uskršnje jaje osmeh deci daje"

Velika uskršnja manifestacija „Uskršnje jaje osmeh deci daje" biće otvorena sutra u 17 časova u Šoping centru „Ušće".

Manifestacija će trajati do 14. aprila i osmišljena je kao likovna radionica u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obolele od raka, Organizacije „Prijatelji dece Novog Beograda" i Šoping centra „Ušće", uz podršku opštine Novi Beograd.

Na manifestaciji će nastupiti Dečji hor „Horislavci", najbolji mladi recitatori i grupe pevača Osnovne škole „Duško Radović". Biće otvorena i izložba nagrađenih likovnih radova - crteža i oslikanih drvenih jaja učenika osnovnih škola Novog Beograda, dok će ŠC „Ušće" u okviru proslave Uskrsa organizovati i brojne zabavne igre za decu i veliku humanitarnu akciju, čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za Roditeljsku kuću u Nišu. Građani će moći da kupuju dečje uskršnje radove po minimalno određenoj donaciji od 100 dinara, dok će cena uskršnjih jaja biti od 100 dinara pa naviše. Svi crteži učestvovaće na nagradnom konkursu, gde će pobednički radovi biti izabrani i nagrađeni poslednjeg dana Uskrsa u „Ušću".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.