Pokradena uskršnja jaja

Izvor: RTS, 30.Apr.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokradena uskršnja jaja

Iz tezge na pijaci u Gornjem Milanovcu ukradeno 1.770 jaja. Posle ove i provala na milanovačkoj mlečnoj pijaci, zakupci tezgi razmišljaju o organizovanju noćnih čuvara. U komunalnom preduzeću kažu da ne odgovaraju za nastalu štetu.

Sa pijace u Gornjem Milanovcu, u noći između ponedeljka i utorka, nepoznate osobe ukrale su oko 1.770 kokošijih jaja. Odneto je skoro 60 korneta jaja, što je količina koja se radnim danom uobičajeno proda.

Prodajno mesto Slobodanke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lazović je bilo zaključano, ali lopovima to nije bio problem. Prodavačica Gospava Dimitrijević kaže da su lopovi ostavili bonsek, šrafciger i stoličicu, na kojoj su, verovatno, sedeli dok su obijali tezgu.

Korišćenje tezge na pijaci u Gornjem Milanovcu zakupci plaćaju od 160 do 460 dinara dnevno. U komunalnom preduzeću kažu da oni ne odgovaraju za nastalu štetu.

"Što se tiče provale, mi se tu ograđujemo. Ne obavezujemo se da snosimo bilo kakvu štetu, zbog toga što to može da se zloupotrebi", kaže Milan Jovanović iz JKP Gornji Milanovac.

Lopovi nisu sav plen odneli sa sobom. Jajima su gađali okolne zidove, a nešto na putu ka parkingu i izgubili.

Posle ove krađe i učestalih provala na mlečnoj pijaci u Gornjem Milanovcu zakupci tezgi razmišljaju o organizovanju noćnih čuvara.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.