Zahar opevao Vučića: Vučko, slaviće te pokolenja!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahar opevao Vučića: Vučko, slaviće te pokolenja!

Vučko, Vučko, sve se menja, slaviće te pokolenja, ti si prvi koji kaže, ko to krade, a ko laže, stihovi su pesme

Kompozitor Milutin Popović Zahar je za potrebe kabarea koji sprema napisao pesmu posvećenu Aleksandru Vučiću. Muzički trio pod nazivom "Tri praseta i zli vuk Zahar", kako je ime i predstave, izveli su numeru "Prvi potpredsednik”, koja ima samo reči hvale za politički rad prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srpske napredne stranke.

I samom Vučiću se pesma svidela što je pokazao iskrenim smehom prilikom preslušavanja numere.

Evo kako je Zahar objasnio pripremu ove interesantne predstave i to kako je Aleksandar Vučić odreagovao na prvo slušanje pesme.

"Napravili smo sjajne satirične numere. Glumci iz "Kursadžija" su mi rekli teme, a ja sam uradio ostalo. Prvo što smo snimili bila je pesma o Vučiću sa stihovima "Vučko, Vučko, sve se menja, slaviće te pokolenja, ti si prvi koji kaže, ko to krade, a ko laže”. Tu pesmu su pustili i njemu, i on se slatko smejao. Planiramo da uradimo desetak pesama kao kabare, jer ovom narodu treba smeha u sumornim vremenima. Prve reakcije su odlične", ispričao je Zahar.

Poslušajte kako zvuči pesma koju pevaju Bane Vidaković, Saša Pantić i Andrija Kovač.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era Ojdanić: Dijanom ću se oženiti u Australiji!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2014

Folker Era Ojdanić, koji planira da se oženi 30 godina mlađom Dijanom, otkrio je da neće organizovati klasičnu svadbu, već će njih dvoje izgovoriti sudbonosno „da“ daleko od očiju javnosti..."U maju putujemo u Australiju i možda se tamo venčamo na nekoj obali", rekao je Era, dok je njegova...

Nastavak na Kurir...

ZAKOPČANA DO GRLA: Sandra Afrika se obukla!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2014

Pevačica je postavila fotografiju kako hrani golubove zakopčana do grla sa sve kapom na glavi..Pevačica Sandra Afrika nas redovno putem društvenih mreža časti provikativnim fotografijama...Međutim ovog puta se desilo nešto drugo. Pevačica se pohvalila novom fotografijom na društvenoj mreži...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.