ŽIVA PLIŠANA IGRAČKA: Ovo je najslađa kuca na svetu

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVA PLIŠANA IGRAČKA: Ovo je najslađa kuca na svetu

Petogodišnji nemački patuljasti špic Bu ima milione obožavaoca na internetu, a nedavno je dobio i svoju knjigu

Petogodišnji nemački patuljasti špic Bu (Boo) ima milione obožavaoca na internetu, a nedavno je dobio i svoju knjigu – "Bu, život najslađeg psa na svetu".

Je li petogodišnji nemački patuljasti špic Bu najslađi pas na svetu? Gotovo dva miliona njegovih obožavatelja na Fejsbuku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sigurno tako misli.

Iako Bu nije zvezda sapunice, glumac ili pop zvezda, mali špic je dodatnu slavu stekao kad ga je u svom blogu spomenula Kloi Kardašijian, a i kada je pevačica Keša rekla da joj je to novi dečko. Amerikanac i vlasnik slatkog Bua još uvek je anoniman i svetu je poznat samo kao J.H.Lee.

Moji prijatelji su bili oduševljeni njime. Započeli smo sa Buovom stranicom na "fejsbuku" kao šalom’, kaže J.H.Lee.

Bu je postao slavan delimično i zahvaljujući svom problemu sa dlakom, kroz koju se nije moglo proći ni češljem, zbog kojeg ga je njegov vlasnik morao dati na šišanje.

Iako je J.H.Lee bio nezadovoljan i zabrinut za Bua, kada ga je video obrijanog shvatio je da je njegov ljubimac postao još slađi.Bu trenutno provodi vreme promovišući svoju knjigu “Bu, život najslađeg psa na svetu”.

Radi se o zbirci fotografija koja košta devet funti na kojima Bu “radi sve svoje omiljene stvari – izležava se svugde po stanu, igra se sa prijateljima, istražuje svet i gleda u objektiv ogromnim očima”. Nesumnjivo se radi o bestseleru.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUDITE OPREZNI: Bez panike i telefon u ruke!

Izvor: Kurir, 23.Dec.2013, 13:26

Dr Nada Macura savetuje vozače kako treba da se ponašaju pre upravljanja motornim vozilom, ali i tokom vožnje, da bi stigli na željeno odredište bezbedno i izbegli najgore..Na auto-putu ste. Odjednom vam je loše. Kao da vam je pao pritisak. Trne vam i desna ruka. Smanjujete brzinu dok vam ostali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.