Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp ukrao najpopularniju Viber opciju (FOTO)

Sad i WhatsApp korisnici imaju na raspolaganju tzv. “stikere“.

Mi ih zovemo sličice, ali se često za njih čuje da su “stikeri“ (stickers) i zaštitni su znak Viber aplikacije - u njima postoje od kad postoji i ta aplikacija. Ipak, od sada stikere, na svoj način, imaju i korisnici WhatsApp aplikacije. Facebook je odavno pokazao da mu ništa ne predstavlja problem, pa nakon što je očerupao Snapchat i gotovo sve opcije te >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aplikacije ugradio u Messenger, Instagram i Facebook Stories, sad je na red došao Viber.

Prva opcija, koju je WhatsApp, za početak, uzeo od jedne od najpopularnijih aplikacija u Srbiji, Viber aplikacije, su sličice, koje će u narednih nekoliko nedelja biti dostupne za korisnike Android i iOS verzije WhatsApp-a.

Pročitajte: Ni Viber nije ostao dužan WhatsApp aplikaciji!

Izbor sličica i njihovo korišćenje, prema onome šta je napisao sajt Engadget, prilično jednostavan - klik na “Sticker“ dugme, izbor sličice i to je to. Nove sličice dodaju se kroz poseban meni i osim besplatnih na raspolaganju će biti i premijum sličice, koje će se plaćati.

Hm, gde li smo to sve već videli i odavno koristimo…?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.