Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom: Informisao sam ambasadora o sinoćnim neredima FOTO

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 11:09

Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom: Informisao sam ambasadora o sinoćnim neredima FOTO

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

"Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo bezbednost građana i našu Srbiju.

Razmenili smo mišljenja i o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i aktuelnim geopolitičkim dešavanjima.

Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju", napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA RUSKIM AMBASADOROM Informisao sam Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Dec.2023

U Predsedništvu je u toku sastanak ruskog ambasadora Aleksandra Bocana Harčenka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Blic...

Lukašenko otputovao

Izvor: B92, 25.Dec.2023

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko otputovao je u radnu posetu Rusiji...On će u Sankt Peterburgu učestvovati najpre na samitu Evroazijske ekonomske unije (EES), a potom i na samitu Zajednice nezavisnih država (ZND), saopštila je danas pres-služba beloruskog predsednika..."Šef države će...

Nastavak na B92...

Hitna pomoć: Lakše povređena osoba u saobraćajnoj nezgodi; Tokom noći 98 intervencija

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 08:57

Služba Hitne pomoći u Beogradu imala je protekle noći 98 intervencija, od kojih je osam bilo na javnim mestima..."Uglavnom su se javljali građani s hroničnim obeljenjima", rekli su Beti u toj službi...Oko 20.20 časova sinoć desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.