Vučić na Fejsbuku i Tviteru: TV pretplata će biti ukinuta

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Fejsbuku i Tviteru: TV pretplata će biti ukinuta

Prvi potpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i lider SNS-a Aleksandar Vučić napisao je danas na Fejsbuku i Tviteru da će TV pretplata biti ukinuta.

"TV pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se samo marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati", >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << napisao je Vučić na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku, kao i na svom nalogu na Tviteru.Dnevni list "Danas" pisao je juče da država nema dovoljno novca u budžetu da bi finansirala RTS i RTV, i da se zato razmatra mogućnost da se zadrži pretplata.Ranije je najavljeno da ćemo RTS pretplatu plaćati do leta.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vučić za ukidanje pretplate, Dinkić tvrdi da nema novca

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2013, 10:26

Iako prvi potpredsednik Aleksandar Vučić želi da ispuni obećanje o ukidanju TV pretplate, u Vladi Srbije navode da u budžetu nema novca za finansiranje javnih servisa RTS i RTV. ..Kako navodi dnevni list "Danas", ovo pitanje dovodi do Vučićevog neslaganja sa ministrom finansija i privrede Mlađanom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.