Vlada danas čarter-letom vraća 100 srpskih radnika iz Sočija

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada danas čarter-letom vraća 100 srpskih radnika iz Sočija

Avion Er Srbije trebalo bi, kako je planirano, iz Beograda za Soči da poleti oko 15 časova

BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je da danas čarter-letom iz Sočija u Srbiju hitno bude prebačeno više od sto radnika koji u Rusiji borave bez radne dozvole.

Avionom će danas iz Sočija biti prebačeno oko sto radnika iz Srbije i oko 20 radnika, državljana Bosne i Hercegovine.

Avion "Er Srbije" trebalo bi, kako je planirano, iz Beograda za Soči da poleti oko 15 časova, saopštila Kancelarija za saradnju s medijima posle jutrošnje sednice vlade.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

CRNA UDOVICA STIGLA U SOČI: Moguć teroristički napad na Olimpijskim igrama

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014

Ruska policija polepila je po Sočiju postere na kojima se nalazi lik Ibragimove sa i bez marame. Na posteru piše da je Dagestan napustila početkom januara i da je u Soči stigla pre desetak dana..SOČI - Ruska policija u Sočiju počela je potragu za Ružanom Ibragimovom, 22-godišnjakinjom iz Dagestana,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.