Vjosa Osmani najavila koaliciju sa Kurtijem

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjosa Osmani najavila koaliciju sa Kurtijem

Kandidatkinja za premijera iz Demokratskog saveza Kosova, Vjosa Osmani, objavila je na Fejsbuku da će biti formirana vladajuća koalicija između Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova.
Ne spominjući rezultat političkog protivnika Aljbina Kurtija, koji je pobedio na izborima 6. oktobra, Osmani navodi da su građani glasali za promene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Osmani ističe da su ona i njen tim podigli DSK do rezultata koji nije imao od 2004. godine.
"Građani nisu samo glasali, već je to bio poziv za promene i kazna za loše upravljanje. Građani su se izjasnili za novu vladu koja bi trebalo da se sastoji od dosadašnje opozicije. Za mene ne postoji alternativa. Koalicija LDK–Samoopredeljenje suočena je sa mnogim izazovima, ali sa jednim ciljem da radi u interesu građana Kosova", napisala je Osmanijeva na svom Fejsbuk nalogu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmani: Za mene ne postoji druga alternativa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Okt.2019

Kandidatkinja za premijerku Demokratskog saveza Kosova (DSK) Vjosa Osmani saopštila je da su se građani na izborima 6. oktobra opredelili za novu vladu koja bi trebala da se sastoji od dosadašnje opozicije. "Za mene ne postoji druga alternativa. Koalicija DSK-Samoopredeljenje suočena je sa mnogim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.