Val Kilmer: Majkl Daglas nije dobro obavešten; nemam rak

Izvor: Press, 02.Nov.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Val Kilmer: Majkl Daglas nije dobro obavešten; nemam rak

Nakon što je američki glumac Majkl Daglas izjavio da se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, slavni glumac odlučio je da demantuje te glasine, pa je na svom Fejsbuk profilu napisao Daglas nije dobro obavešten.
foto: b92.net
"Volim Majkla Daglasa, ali pogrešno je obavešten. Poslednji put sam s njim pričao pre dve godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada sam ga pitao da mi preporuči specijalistu koji može da mi postavi dijagnozu za kvržicu u grlu zbog koje sam morao da prekinem putovanje sa svojom predstavom 'Građanin Tven'. Završio sam na pregledu stručnjaka iz Kalifornije koji su zaključili da nemam rak", napisao je Kilmer, prenosi Fena. 

Agencija navodi da je, osim toga, on u svom dugačkom Fejsbuk postu napisao i da je snimio tri filma u poslednjih godinu dana, od kojih je jedan i sam režirao. 

"Dođi da me vidiš kako sam živ i srećan u Vestvud sledeće sedmice ako misliš da lažem, napisao je poznati glumac koji je naveo da ne zamera Daglasu. 

Majkl Daglas je nakon meseci nagađanja javnosti o Kilmerovom zdravstvenom stanju, izneo tvrdnju da je njegov prijatelj oboleo od raka. Kako prenosi Hina, Daglas je navodno rekao publici na događaju u Londonu tokom proteklog vikenda da Kilmer, sa kojim je glumio u filmu "Duh i tama" 1996, prolazi isto ono što je sam prošao, misleći na rak grla. 

Dodao je da "stvari baš ne izgledaju dobro" za 56-godišnjeg glumca, najpoznatijeg po ulozi u "Top ganu" i ulozi Džima Morisona u filmu "Dors".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Val Kilmer se oglasio povodom navoda da boluje od raka

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2016

(foto: WENN) Michael Douglas je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da se Val Kilmer bori sa rakom, iako zvezda Betmena već godinama demantuje te navode. Sada se oglasio i sam glumac sa svojom verzijom priče. “Volim Michaela Douglasa, ali nije dobro obavešten. Poslednji put sam sa njim pričao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.