VEROVALI ILI NE: Suarez efikasniji od pola Premijer lige!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE: Suarez efikasniji od pola Premijer lige!

Luis Suarez je najbolji strelac Premijer lige sa 17 golova

LIVERPUL - Napadač Liverpula i urugvajski reprezentativac Luis Suarez najbolji je strelac Premijer lige sa 17 postignutih golova.

Igrači Liverpula su se ove sezone ukupno 39 puta upisali u strelce. Suarez je dao 17, a ostali igrači 22.

Međutim, ono što Urugvajca stavlja u prvi plan je činjenica da je sam postigao više golova od Aston Vile, Fulama, Stouka, Totenhema, Noriča, Hala, Vest Hema, Kardifa, Sanderlenda i Kristal Palasa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA PROTIV HULIGANA: Policija u Sofija uhapsila 33 navijača

Izvor: Kurir, 19.Dec.2013

Policija je kod navijača pronašla drogu, noževe i dimne bombe, a nekoliko puta je intervenisala kako bi sprečila sukobe pristalica Levskog i CSKA..SOFIJA - Bugarska policija saopštila je da je uhapsila 33 navijača u Sofiji zbog tuče uoči revanš meča osmine finala nacionalnog kupa između Levskog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.