Bojana Stojković: Ovoga puta odlučila je da promeni frizuru!

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Stojković: Ovoga puta odlučila je da promeni frizuru!

Manekenka je definitivno jedna od onih javnih ličnosti koje prate i diktiraju trend. Ovoga puta odlučila je da promeni frizuru. Atraktivna manekenka, i odlična kuvarica Bojana Stojković promenila je imidž. Frizura koja je postala svetski trend u poslednjih nekoliko godina naterala je Bojanu da skrati dugu smeđu kosu, ošiša se na paž i prefarba u crno. Bojana sada izgleda kao devojčica, i sigurni smo da će se i njenim fanovima, ali i suprugu dopasti promena za koju se  odlučila.

Bojana Stojković

Izvor i foto: Puls, Danijel Rakočević

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Usne su ostale iste: Bojana Stojković promenila imidž!

Izvor: Svet, 22.Sep.2012, 11:31

Manekenka Bojana Stojković skratila je dugu kosu i novom frizurom se pohvalila na svom Fejsbuk profilu. Bojana je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojima je njena kosa ošišana na paž. Pozvali smo je da je pitamo otkud ta promena. “Izvlačila sam pramenove i baš namučila kosu, pa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.