Umalo da ga ubije jer mu se podsmevao na Fejsbuku

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo da ga ubije jer mu se podsmevao na Fejsbuku

Pukom srećom juče je izbegnuta tragedija koja je pretila da se dogodi u kafani „Grand“ u niškom naselju Pantelej kada je tokom tuče potegnut pištolj koji, na sreću, nije opalio.

Telegraf piše da je do sukoba  došlo oko 14 sati kada je u kafanu ušao Nišlija S.R. (21) i tražio da vidi vlasnikovog sina A.S. (26) kojeg je optužio da se podsmeva njegovim statusima na Fejsbuku.

Njih dvojica su se jedva poznavali ali je napadač bio ubeđen >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da mu se sin vlasnika kafane podsmeva u svakoj prilici, ne samo preko interneta, već i da mu se ruga u društvu. On je došao u kafanu i zahtevao da ga vidi da bi navodno raspravili taj odnos. Međutim, kada se mladić pojavio usledila je tuča u kojoj su na strani A.S. učestvovala još dvojica. Tokom sukoba, S.R. je potegao pištolj i uperio ga ka ljudima sa kojima se potukao ali na sreću oružje nije opalilo” kažu sagovornici ovog portala iz istrage.

S obzirom na to da je napadač u tuči izvukao deblji kraj, završio je u bolnici gde su mu konstatovane lakše povrede.

“Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja oružja, a nakon rasvetljavanja celokupnog događaja ustanoviće se da li ima uslova za podnošenje krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja protiv aktera ovog događaja” kazali su izvori Telegrafa.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.