Ukić: Srbi nisu bolji, moralna pobeda je k..ac

Izvor: B92, 18.Avg.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukić: Srbi nisu bolji, moralna pobeda je k..ac

Plejmejkeru reprezentacije Hrvatske Roku Leniju Ukiću teško je pao poraz od Srbije, pa je emocije ispraznio u svom statusu na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Žao mi je što smo kao moralni pobednici, a to je k..ac od ovce i žao mi je što smo izgubili od ekipe koja nije bolja od nas – zasluženo nas je dobila, ali nije bolja od nas“, napisao je Ukić i dodao da ne zna koliko će mu biti potrebno da se oporavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
“Gledajte košarku i dalje, imako je..ne talente, koji ako dovedu glavu na mesto, mogu da vladaju ovim sportom sledećih deset godina – treba im malo sreće, puno pameti i to je to“, piše Ukić i dodaje:

“Kao i uvek, najteže je nama samima, ali previše je od -25 protiv Čeha za godinu dana stići do polufinala Olimpijskih igara“

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.