Učestvuj u nagradnom konkursu i “Stavi Prvu Plus na pravo mesto”!

Izvor: Prva.rs, 22.Okt.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učestvuj u nagradnom konkursu i “Stavi Prvu Plus na pravo mesto”!

Kablovski kanal Prva Plus organizuje nagradni konkurs povodom rođendana, a tema je “Stavi Prvu Plus na pravo mesto”.
Učesnici treba da pošalju fotografiju na kojoj se jasno vidi logo Prve Plus (odštampan na papiru ili vidljiv na bilo koji drugi način) u inbox, na zvaničnoj Facebook strani Prve Plus. Nakon provere, organizator konkursa će sliku podići na Instagram profil Prve Plus.
Logo Prve plus možete preuzeti O V D E!
Uz fotografiju, obavezno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << priložite ime i prezime, adresu boravka i mesto i vreme kada je fotografija napravljena. Bitno je da znate da jedan učesnik može poslati samo jednu fotografiju i to u elektronskom formatu: JPEG, minimum 1024 px širine koja ne sme biti obrađivana u programima za obradu slika
Tri fotografije sa najvećim brojem “lajkova” na kraju glasanja (30.12.2015. u 12:00) biće nagrađene vrednim nagradama, koje će naknadno biti objavljene. Fotografija koja dobije najveći broj lajkova, proglasiće se pobedničkom fotografijom nagradnog konkursa.
Konkurs traje do 30.12.2015 u 12:00.
Sve detalje o konkursu saznajte O V D E!


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.