Učenik pucao u školi u BiH, ranjena jedna osoba

Izvor: VOA, 14.Jun.2023, 11:09

Učenik pucao u školi u BiH, ranjena jedna osoba

TUZLA - U Osnovnoj školi u Lukavcu u sredu se dogodila pucnjava, navodi načelnik Lukavca na Fejsbuk profilu, javlja BiH servis Glasa Amerike. Načelnik Edin Delić kaže kako je počinilac maloletnik i da je odmah uhapšen. Delić navodi kako nema povređene dece, dok mediji izveštavaju kako je ranjen zaposleni u školi. Policija navodi kako se pucnjava dogodila oko devet sati ujutro. Povređeni radnik škole, kako prenose mediji, primljen je u bolnicu u Tuzli sa prostrelnom ranom na vratu, i u toku je operativni zahvat. On je prema medijskim navodima u teškom stanju. FoNet prenosi pisanje medija u BiH da je napadač bivši učenik koji je premešten iz škole zbog lošeg vladanja, što se vidi kao potencijalni motiv napada. On je jutros došao u školu s pištoljem i tražio zaposlenog škole, a potom u njega ispalio više metaka. Osumnjičeni je uhapšen.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

“Deca su zablokirala vrata učionice da ih ne ubije” Pucnjava u osnovnoj školi uznemirila meštane Lukavca

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Pucnjava koja se ovog jutra dogodila u Osnovnoj školi u Lukavcu uzdrmala je javnost u BiH kao i region, a stanovnici Lukavca su nakon ovog stravičnog događaja ostali uplašeni za bezbednost svoje dece ali i celog društva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.